Arlène Pouw

Na een jarenlange carri`ere als marketing manager voor multinationals heb ik de stap gewaagd om voor mijzelf te beginnen. Sport en gezondheid heeft altijd centraal gestaan in mijn leven. Voeg daar mijn passie aan toe om mensen te coachen dan krijg je 1 + 1 = 3.

Ik ben opgegroeid in Nederland en heb in Duitsland, Belgie, Maleisië, Amerika, en Qatar gewoond en gewerkt. Hierdoor heb ik de mogelijkheid gekregen om van heel veel culturen te leren en dit te reflecteren op mijn eigen levensstijl. Deze ervaringen neem ik allemaal mee in mijn persoonlijke aanpak om het beste in jou naar boven te halen op het gebied van mentale en fysieke fitheid. Mijn expertise is op het gebied van:

  • Zwemmen (elk niveau)
  • Kracht en conditie training
  • Body weight oefening
  • Flex en stretch oefeningen
  • HIIT, TABATA, Bootcamp style
  • Het vinden van de juiste balans tussen dieet en beweging dat past in jouw levensstijl. 

 

"Het leven ten volle leven, en de mensen om me heen sterker maken!"

Gedurende mijn jeugd in Rotterdam en farmacie studie in Groningen was ik altijd omringd door sport en gezondheid. Ik zwom competitief op Nederlands nationaal niveau en beoefende meer dan 18 jaar ballet. Elke dag van de week was minstens 1-2 uur sporten. Eenmaal aan het werk, realiseerde ik me dat fit blijven gepaard gaat met ups en downs tijdens verschillende levensfasen. Of het nu het begin is van een carrière, een relatie, kinderen, verhuizingen, enz, enz... het leven is onvoorspelbaar! Hierdoor was het gemakkelijk om excuses te vinden om niet fit te blijven!

In 2020, tijdens mijn sabbatical in Qatar heb ik mij weer op sport en gezondheid gericht. Ik behaalde mijn internationale certificering als Personal Trainer level 3 en Nutritionist bij de International Fitness Alliance (IFA) in 2020 en kreeg al snel klanten. Ik coachte hen om hun fitnessdoelen in de sportschool en zwembad te bereiken en bewustzijn te creëren over hun voedings- en levensstijl routines. Het persoonlijke contact met klanten gaf me enorm veel nieuwe energie, omdat ik zelf kon sporten en anderen in staat stelde om met mij mee te doen. 

In 2021 besloot ik na 15 jaar uit het bedrijfsleven te stappen en de sprong te wagen om voor mezelf te beginnen. Mijn interesse en passie om mensen te coachen een ​​fit en gezond leven te leiden werd groter dan mijn carrière als strategisch marketingmanager. Behoeften van klanten begrijpen en dat vertalen naar acties is mijn expertise. Tijd om dit ook in de persoonlijke hoek toe te passen terug in Nederland! 

Dus...van de zandduinen in Qatar, naar de duinen in Scheveningen, ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten in mijn studio. Mijn doel is bereikt als ik een verschil heb kunnen maken in jouw fit-journey, door efficiënte en praktische levensstijl routines voor de lange termijn te creëren die op elk moment bij je passen.

Wil jij dit? Neem dan contact op.