"Ik train al een jaar heel graag met Arlène. De trainingen zijn erg afwisselend en op maat gemaakt. Arlène sleept me door (voor mij) lastige oefeningen heen, naast de inspanningen lachen we wat af. Door de trainingen voel ik me fitter en mijn core is veel sterker, waardoor een lang slepende blessure aan mijn knie over is gegaan. Ik kan de trainingen met Arlene alleen maar aanraden!

Litska (NL)

2022 - 2023 Den Haag, NL


"Ik begon met Arlène te werken omdat ik een nieuwe benadering van mijn training en voeding nodig had, ook al ben ik het grootste deel van mijn leven actief geweest. Arlène maakt op maat gemaakte trainingsprogramma's voor mij, rekening houdend met mijn fysieke mogelijkheden en mijn conditie en gezondheidsdoelen. Haar work-outs zijn divers, uitdagend en leuk. Sinds we zijn gaan samenwerken, merk ik dat ik weer sterker en fitter word. Het voedingsadvies dat ze me gaf was een eye-opener. Hoewel ik best gezond eet, waren er nog een paar tweaks die ik in mijn dieet kon opnemen om me verder te helpen.

Aangezien ik in Londen woon, gebeurt de coaching meestal op afstand. Toch voelt het nooit dat Arlène ver weg is. Ze checkt regelmatig in, stuurt me aanmoedigende spraakberichten en we hebben regelmatig feedback sessies op afstand. Ik vind dat Arlène een prettige en goede luisteraar is en toegewijd is om mij te helpen mijn gezondheidsdoelen te bereiken. Indien nodig verandert ze de trainingsprogramma's om me uitgedaagd en gefocust te houden."

Stana (NL)

2021 - 2022 London, UK


"Ik ben niet een erg open persoon om me bij een grotere groep aan te sluiten om mijn persoonlijke behoeften op het gebied van gewicht en gezondheid aan te pakken. I

k ben ook geen fan van 'personal trainers' die in dienst zijn van grote sportscholen of gezondheidscentra, omdat hun motivatie niveau anders is - hun marketingdoelen halen versus op reis gaan met jou.

Ik zeg altijd dat ik 'geluk' heb dat ik Arlène heb ontmoet, want haar motivatie is om met je samen te werken op basis van je behoeften en je 'potentiële' tempo (in plaats van wat je denkt dat je tempo is).

Dus wees voorbereid om gepusht te worden, maar in een zeer positieve manier dat je aangenaam verrast bent dat je dat potentieel hebt.

Het hebben van een personal trainer is persoonlijk en Arlène brengt dat naar je toe.”

Ayisha (MY)

2020 - 2021 Doha, Qatar


"Ik mis Arlène zo erg! Ze was mijn fitness- en zwemcoach toen ik in Doha (Qatar) woonde.

Arlène heeft het meest efficiënte trainingsplan opgesteld om mijn persoonlijke doelen te bereiken. Ze motiveerde me altijd om meer uithoudingsvermogen, kracht en techniek te bereiken.

Ze is een zorgzaam, ondersteunend en lief persoon.”

Rachel (BR)

2020 – 2021 Doha, Qatar


"In 2021 heb ik zwemtraining van Arlène gehad. Het was erg leuk en ik heb er veel van geleerd. 

Arlène is een hele prettige, kundige coach. Ze kijkt goed naar wat je al kan en geeft duidelijke tips voor verbetering.

Er is veel variatie in de training en Arlène daagt je uit om net iets verder te gaan.

Ze heeft mij in korte tijd veel geleerd en het was ook erg leuk! Arlène is altijd positief en ik kan haar zeker aanraden als coach!"

Katelijne (NL)

2021 Doha, Qatar